Bemutatkozás


Array - képe

Kérem engedje meg, hogy bemutassuk vállalkozásunkat!

Több mint tíz éve, 2004 óta foglalkozunk favágással, veszélyes fák kivágásával, gallyazásával, ifjításával, cserje és bozótirtással.
Az elmúlt évek alatt számtalan munkálatot elvégeztünk, nagymértékű tapasztalatra, szakmai ismeretre tettünk szert mind az alpintechnikás ill. emelőkosaras favágás / fakivágás területén, mind a viharkárok felszámolásával kapcsolatban.

Rendelkezünk a munkánkhoz szükséges szakmai képesítésekkel:
- Ipari alpin tanfolyam,

- Alpintechnikával végzett favágó képzés,
- Lakott területi ill. erdészeti fakitermelő képzés

Ügyfeleink igényeinek feltétlenül próbálunk eleget tenni, ezért a kezdetben csak favágással, veszélyes fák kivágásával, ifjításával, viharkárok felszámolásával és bozótirtással foglalkozó vállalkozásunk tevékenységi körét bővítettük. Így ma már foglalkozunk parkfenntartással, fűnyírással, fűkaszálással, bozótirtással is, illetve teljeskörű kertészeti szolgáltatásokat is tudunk nyújtani.
Ma már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a hulladék újrahasznosításra, ezért a munkánk során keletkezett nagymennyiségű zöldhulladékot a Megbízó igénye szerint el tudjuk szállítani az e célból működő komposztáló ill. faaprító telephelyekre.Számunkra az egyik legfontosabb szempont,  hogy a ránk bízott munkákat a legmegfelelőbben végezzük el, hogy
Önök, Ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek!


 

Keresned sem kell!